Welkom op de website van
Knaagdieropvang Night Vision


Deze opvang is gevestigd in Eindhoven, waar wij diverse kleine knaagdieren opvangen. Onder deze groep vallen:
- Hamsters
- Muizen
- Ratten
- Gerbils
- Lemmings

Een probleem voor de opvang
Helaas hebben wij op dit moment geen knagers in huis. Dit heeft twee redenen: Wij zijn net verhuisd, wat dus betekent dat we op dit moment nog druk bezig zijn om de boel op orde te krijgen. Dit houdt in dat we helaas nog geen tijd hebben voor de opvang of huisdieren in het algemeen.
Het tweede probleem ligt wat persoonlijker. Ik heb deze opvang nu sinds 2010 en in die tijd heb ik ommenabij de 15 kooien verzameld, heel veel speeltjes, huisjes, drinkflesjes, loopwieltjes en dergelijken. Iedereen kent wel relaties die kapot lopen en dat betekende voor mij helaas dat er van mijn opvang zeer weinig is overgebleven en dan met name de spullen. Echter heb ik goede moed en ben ik nu dus ook bezig om nieuwe kooien, speeltjes, drinkflesjes en dergelijken te verzamelen. Ook wordt er van resthout (MDF) huisjes en speeltjes gemaakt, zodat we zo goedkoop mogelijk een knager een tijdelijk huisje kunnen bieden.Vakantieopvang
Wel is er natuurlijk plaats voor mensen die tijdelijk een opvang nodig hebben voor hun knaagdier. We kunnen ALLE knaagdieren opvangen voor vakanties, het is dan echter wel de bedoeling dat ook zijn eigen verblijf mee komt.

Cavia's en Konijnen
Cavia's en Konijnen worden hier niet opgevangen, omdat wij niet de mogelijkheid hebben om deze een groots verblijf te geven. Wel is het mogelijk om deze dieren te brengen wanneer u op vakantie gaat, echter wel inclusief kooi.

Verder
Op deze website kunt u diverse dingen vinden over de opvang, mijzelf, de diersoorten die opgevangen worden en natuurlijk de opvangers zelf. Het is dan ook aan te raden wanneer u een diertje zoekt via ons, om regelmatig de website te checken of eventueel een mailtje te sturen.

Volg ons nu ook via facebook!
http://www.facebook.com/knaagdieropvang